Skip links

Afspraak maken

Threading & Permanente make-up

Hoi!

Ik ben Jill van Eijk, 22 jaar oud en een echte wenkbrauw specialist. Je zou kunnen zeggen dat ik nog een jonkie ben, maar als je bedenkt dat ik al vanaf mijn veertiende bezig ben met wenkbrauwen, heb ik al flink wat ervaring opgedaan! Ik ben begonnen met het epileren van wenkbrauwen d.m.v. threading, een techniek waarbij je ongewenste haren verwijderd met een touwtje. Deze techniek gebruik ik nog steeds heel vaak om mooie en strakke wenkbrauwen te creëren voor mijn klanten.

Een andere techniek waar ik inmiddels in gespecialiseerd ben, is permanente make-up. En dan met name ‘’Ombre Powder Brows’’. Wanneer je kiest voor Ombre Powder Brows, kies je voor een natuurlijk ogende wenkbrauwen, die altijd goed zitten. Geen gedoe met wenkbrauwpotlood meer dus! Het allerleukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen blij kan maken. Mooie wenkbrauwen doen heel veel voor je gezicht en kunnen echt een verandering maken. Daarnaast help ik ook mensen die bijvoorbeeld geen wenkbrauwen meer hebben (door bv. ziekte) om zich weer mooi te voelen. Dat is voor mij het mooiste dat er is!

Doordat ik werkzaam ben voor Ms. More en MP-Brows kan ik mijn passie voor het maken van de perfecte wenkbrauwen iedere dag uitoefenen! Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intake! Hierbij kijken we samen naar jouw ideale resultaat en leg ik je uit hoe alles werkt.

Hopelijk tot snel!

Jill van Eijk
Afspraak maken
Behandelingen
Contact
Behandelingen en afspraak maken

Threading &
Permanente make-up

Behandelingen

threading

Threading

Wil jij perfect gevormde wenkbrauwen en een gezicht zonder donshaartjes? Dan is threading dé beautybehandeling voor jou!

Lees meer

Permanente make-up

Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour er altijd perfect verzorgd uit te laten zien. Geen opvallende, onnatuurlijke lijnen, maar subtiel aangebrachte schaduw of haartjes geven u uiterlijk net dat beetje extra waardoor u er stralender uitziet. Op elk moment van de dag!

Lees meer

Tarieven

Afspraak maken

Afspraak maken voor threading en/of permanente make-up? Bekijk de beschikbaarheid online in de kalender. Is er deze maand geen datum beschikbaar? Bekijk dan de beschikbaarheid van de volgende maand. Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt verrekend tijdens de afspraak. Bekijk hier de tarieven van de behandelingen.

Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. Hierin staat o.a. vermeld dat aanbetalingen in geen enkel geval terug worden gestort en verhindering van de klant voor een afspraak 5 werkdagen van tevoren doorgegeven moet worden. Bij verhindering bieden wij de optie om éénmalig je afspraak te verplaatsen.

Let’s reach your beauty goals

together

Stuur mij een bericht

En ik neem spoedig contact met u op!