Search

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Gezichtsbehandelingen

ALPHA-H Concentraded Skincare

Ms More werkt met het exclusieve merk Alpha-H Concentraded Skincare. Het is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australië en heeft alles in huis om ieder huidtype en iedere huidconditie te behandelen. Het onderscheid zich van andere merken door de grens op te zoeken tussen cosmetische en cosmeceutical huidproducten. Dit ervaar je zowel met de behandelingen in de salon als ook in de producten voor thuis gebruik. Ingrediënten die echt werken en perfect op elkaar zijn afgestemd om je huid gezond en stralend te maken en te houden. Als je zo snel merkt dat je huid stap voor stap daadwerkelijk begint te transformeren, frisser en egaler wordt, oneffenheden verdwijnen, beter doorbloed raakt en steviger wordt dan blijf je terugkomen. Dat is waar Alpha-H voor staat.

ALPHA-H Youth

Korte, reinigende behandeling voor de jonge huid en vooral zeer effectief voor de onzuivere huid. De huid wordt grondig gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd en wordt voorzien van een afsluitende creme aangepast op de huidconditie.

ALPHA-H Fresh Up

Een korte behandeling om de huid goed te reinigen en snelle fresh-up te geven. Een ware boost voor je huid in korte tijd.

ALPHA-H Experience

De Experience gezichtsbehandeling is een mooi begin om je huid te laten wennen aan de producten van Alpha-H. Tijdens de behandeling wordt er niet of nauwelijks gewerkt met hoge concentraties werkstoffen. Een complete behandeling die de huid laat stralen en een gezonde en frisse huid onthuld.

ALPHA-H Liquid Gold

Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiende leeftijd-tartende behandeling. De anti-wrinkle behandeling doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. De peeling met glycolzuur zal een frisse, stralende huid onthullen. Het Liquid Gold Smoothing & Perfecting Mask geeft de perfecte finish voor een nog gladdere huid. Na slechts één behandeling zijn fijne lijntjes meer ontspannen. De huid is gladder en voller. Een echte aanrader!

ALPHA-H Clear Skin (Acné)

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acné en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie terug in evenwicht. Ze maken verstopte poriën vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

ALPHA-H Sensitive

Speciaal ontwikkeld voor zowel de gevoelige huid als een huid met flinke roodheid, maar ook actieve acné en rosacea. Er worden huidverbeterende producten gebruikt welke speciaal zijn ontwikkeld om de roodheid of gevoeligheid zichtbaar te verminderen.

ALPHA-H Peel

Krachtige peeling op basis van 30%-40% (fruit)zuren om op effectieve, grondige en vooruitstrevende manier de huid te exfoliëren en te verdunnen en tegelijkertijd weer op te bouwen en verdikken doordat de productie van collageen en elastine toeneemt. Afhankelijk van het huidtype wordt er gekozen voor een Pro X Gel (30% glycolzuur) of een Precision Peel (20% salicylzuur, 10% melkzuur, 10% amandelzuur). Behandeling in kuurvorm zorgt voor langdurige resultaten.

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
ALPHA-H Youth (tot 21 jaar)
€ 25,00
ALPHA-H Fresh Up
€ 42,50
ALPHA-H Experience
€ 60,00
ALPHA-H Liquid Gold
€ 75,00
ALPHA-H Clear Skin (Acné)
€ 65,00
ALPHA-H Sensitive
€ 65,00
ALPHA-H Peel
€ 85,00
ALPHA-H Peel kuur (3 behandelingen)
€ 240,00
Gezichtsbehandelingen

Concentraded Skincare

Ms
More
Meer
dan
beauty