Search

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Onze behandelingen

Ms More, meer dan beauty

Bij Ms More kan je terecht voor een breed scala aan behandelingen. Onze salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en service voor een betaalbare prijs. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van merken zoals Alpha-H Concentraded Skincare, Monu Skincare, O.P.I, Pink Gellac en Bellápierre Cosmetics.

Het team staat klaar om met veel enthousiasme en passie hun vak uit te oefenen en jou de beste behandeling te geven met een vakkundig, eerlijk en onderbouwd advies. Wij hopen jou graag te ontmoeten!

Meer dan beauty

Lees meer over onze verschillende behandelingen

Behandelingen

Hand- en nagelbehandel-ingen O.P.I. & Pink Gellac

Hand- en nagelbehandelingen O.P.I. & Pink Gellac

Jouw handen, jouw visitekaartje! In de salon werken wij met de hoogwaardige merken O.P.I. en Pink Gellac. Van manicure tot het verstevigen van de natuurlijke nagels, en van gellak tot acrylnagels. Met meer dan 200 kleuren in ons assortiment is er voor iedere gelegenheid een mooie kleur te vinden.

Gezichtsbehandelingen

Iedereen wil graag een gezonde en stralende huid! Om iedere huidconditie en huidtype te kunnen behandelen en een diversiteit aan exclusieve gezichtsbehandelingen te kunnen aanbieden, heeft Ms More gekozen om met twee professionele en hoogwaardige merken te werken. Wij zorgen dat wij samen met jou het beste resultaat kunnen bereiken. Jouw huid, jouw wensen!

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid gezonder te laten functioneren. Een gezonde huid is automatisch ook een mooie huid en dat willen we natuurlijk allemaal. Een jong ogende, gezonde en stralende huid is de basis voor een vitale uitstraling. Door middel van één van onze anti-ageing gezichtsbehandelingen zorgen wij voor een goede conditie van jouw huid. En dat zie je!

Wenkbrauwen & Wimpers

Je kunt er niet omheen, mooie wenkbrauwen en wimpers zijn de norm in BeautyLand!

Wil jij super strakke en vol gekleurde wenkbrauwen? Onze brow stylistes verrrichten hun magie met tweezing, threading en tinting.

Wil jij een perfecte oogopslag met wimperextensions of een natuurlijke lashlift? Onze lash stylistes beheersen verschillende technieken om jou de mooiste mascara look te geven.

Kapsalon

De föhnbar is een nieuw salon concept dat zich richt op één simpele activiteit, het föhnen van het haar. Het gaat puur en alleen om het wassen en stylen van het haar.

Threading

Wil jij perfect gevormde wenkbrauwen en een gezicht zonder donshaartjes? Dan is threading dé beautybehandeling voor jou!

Make-up en Visagie

Bij Ms More kan je ook terecht voor prachtige visagie voor bijzondere gelegenheden! Of het nu gaat om een “naturel” make-up, een feestje of voor jouw trouwdag, onze visagiste zal jou er stralend en sprankelend uit laten zien.

Let’s
reach
your
beauty

goals

together