Skip links

Gezichtsbehandelingen

Monu Skincare en Alpha-H Concentraded Skincare

Iedereen wil graag een gezonde en stralende huid! Om iedere huidconditie en huidtype te kunnen behandelen en een diversiteit aan exclusieve gezichtsbehandelingen te kunnen aanbieden, heeft Ms More gekozen om met twee professionele en hoogwaardige merken te werken. Wij zorgen dat wij samen met jou het beste resultaat kunnen bereiken. Jouw huid, jouw wensen!

Gezichtsbehandelingen

Monu Skincare

Ms More werkt met het professionele merk Monu Skincare, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en schoonheid en tevens een onvergetelijke geursensatie. Dit huidverzorgingsmerk biedt u de meest natuurlijke manier om uw huid te verzorgen door het gebruik van etherische oliën. Geniet van deze unieke formules, gebaseerd op de specifieke eigenschappen van pure, natuurlijke ingrediënten van plantextracten.

Lees verder

ALPHA-H Concentraded Skincare

Ms More werkt met het exclusieve merk Alpha-H Concentraded Skincare. Het is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australië en heeft alles in huis om ieder huidtype en iedere huidconditie te behandelen. Het onderscheid zich van andere merken door de grens op te zoeken tussen cosmetische en cosmeceutical huidproducten. Dit ervaar je zowel met de behandelingen in de salon als ook in de producten voor thuis gebruik. Ingrediënten die echt werken en perfect op elkaar zijn afgestemd om je huid gezond en stralend te maken en te houden.

Lees verder
Gezichtsbehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Monu Skincare en Alpha-H Concentraded Skincare

Ms More

Meer dan beauty

Contact