073 211 00 10

Bel ons gerust!

Gezichtsbehandelingen

Medik8 & Alpha-H Concentraded Skincare

Iedereen wil graag een gezonde en stralende huid! Om iedere huidconditie en huidtype te kunnen behandelen en een diversiteit aan exclusieve gezichtsbehandelingen te kunnen aanbieden, heeft Ms More gekozen om met twee professionele en hoogwaardige merken te werken. Wij zorgen dat wij samen met jou het beste resultaat kunnen bereiken. Jouw huid, jouw wensen!

Medik8

Ms More werkt met het professionele merk Medik8, een cosmeceutisch huidverbeteringsmerk. De missie van Medik8 is om u te helpen Beautiful Skin for Life te bereiken. Onze aanpak voor anti-aging huidverbetering, is ingekapseld in onze eenvoudige CSA-filosofie. Bij Medik8 geloven we dat het geheim om er langer jong uit te zien zo gemakkelijk is als vitamine C plus zonnebrandcrème overdag en vitamine A ’s nachts. Als je je huid verzorgt en ons eenvoudige advies opvolgt, geloven wij dat je er op je 50ste uitziet als een 40-jarige.

ALPHA-H
Concentraded
Skincare

Ms More werkt met het exclusieve merk Alpha-H Concentraded Skincare. Het is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australië en heeft alles in huis om ieder huidtype en iedere huidconditie te behandelen. Het onderscheid zich van andere merken door de grens op te zoeken tussen cosmetische en cosmeceutical huidproducten. Dit ervaar je zowel met de behandelingen in de salon als ook in de producten voor thuis gebruik. Ingrediënten die echt werken en perfect op elkaar zijn afgestemd om je huid gezond en stralend te maken en te houden.

Gezichtsbehandelingen
Medik 8 & Alpha-H
Concentraded Skincare
Ms
More
Meer
dan
beauty