Skip links

Hand- en nagelbehandelingen

O.P.I. & Pink Gellac

Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels of gelnagels. Deze kunstnagels van acryl of gel kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels doorgroeien.

Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wil maken.

Jouw kunstnagels of natuurlijke nagels worden gelakt met een gellak van O.P.I. of Pink Gellac en heeft een lang houdende kleur met intense hoogglans. Gellak draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Gan dan voor gellak, ook ideaal voor bruidjes.

Jouw favoriete kleur blijft minimaal 2 weken perfect glanzend zitten. Gellak is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Wij geven jouw handen een prachtige, glanzende en verzorgde look!

Tarieven

Behandeling
Prijs
Nieuwe set acryl/gel nagels
€ 45,00
Opvullen acryl/gel nagels
€ 35,00
Gellak op de natuurlijke nagels
€ 22,50
Gellak verwijderen en vernieuwen
€ 25,00
Gellak verwijderen en blanke lak/nagelverharder
€ 20,00
Gellak op de teennagels
€ 15,00
Gellak verwijderen op teennagels en vernieuwen
€ 17,50
Reparatie kapotte nagel
€ 2,50
Manicure
€ 15,00
Terug naar overzicht
Meer dan beauty

Hand- en nagelbehandelingen O.P.I. & Pink Gellac

Ms More

Meer dan beauty

Contact