Zoek

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Hand- en nagelbehandelingen

O.P.I., Gelamour & Pink Gellac

Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels of gelnagels. Deze kunstnagels van acryl of gel kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels doorgroeien.

Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer je je eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wil maken.

Jouw kunstnagels of natuurlijke nagels worden gelakt met een gellak van O.P.I., Gelamour of Pink Gellac en heeft een lang houdende kleur met intense hoogglans. Gellak draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor gellak, ook ideaal voor bruidjes.

Jouw favoriete kleur blijft minimaal 2 weken perfect glanzend zitten. Gellak is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Wij geven jouw handen een prachtige, glanzende en verzorgde look!

Kies je liever voor een verzorgende manicure, dat kan natuurlijk ook.

Onze Spa Manicure is een heerlijke wellness behandeling voor jouw handen, nagelriemen en nagels.

Wij beginnen de Spa manicure met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel. Daarna worden de nagels in de gewenste vorm gevijld. We vervolgen de behandeling met een warm spabad om uw nagels en nagelriemen te verzachten en conditioneren. Hierna vervolgen wij de behandeling met een intensieve scrub voor een fysieke peeling van de huid. Na deze scrub worden uw handen verzorgd met een hydraterende en voedend handmasker waarna de handen worden verwend met een zalige ontspannende handmassage. We sluiten de behandeling met een verzorgende nagelriemolie en handcrème.

Waarom een Spa manicure?

Onze handen en nagels hebben elke dag veel te verduren. Daarom is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te verzorgen. Dit kan je uiteraard dagelijks zelf doen met de juiste producten, maar voor een intensieve verzorging is het aan te raden af en toe te genieten van een spa manicure. Vooral wanneer je last hebt van droge handen zal je zeker baat hebben bij onze Spa manicure.

Het is mogelijk om tegen een meerprijs de Spa manicure uit te breiden met een mooie gellak.

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
Nieuwe set acryl/gel nagels
€ 55,00
Opvullen acryl/gel nagels
€ 40,00
Gellak op de natuurlijke nagels
€ 29,00
Gellak verwijderen en vernieuwen
€ 32,50
Gellak verwijderen en blanke lak/nagelverharder
€ 25,00
Gellak op de teennagels
€ 25,00
Reparatie kapotte nagel
€ 2,50
Meer dan beauty

Hand- en nagel-behandelingen O.P.I. & Pink Gellac

Hand- en nagelbehandelingen O.P.I. & Pink Gellac
Ms
More
Meer
dan
beauty