073 211 00 10

Bel ons gerust!

Huidverbetering

Onze huidverbeterende behandelingen

Ms More heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Bij ons kun je professionele behandelingen verwachten met een kwaliteit van een instituut maar dan in een ongedwongen sfeer van een schoonheidssalon. Wij werken met krachtige behandelingen, intensieve natuurlijke cosmeceuticals die veilig zijn voor je huid. Indien nodig zetten wij onze geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken wij met oplossingen die de huid zelf tot activiteit aanzetten. De behandelingen zijn intensiever en grondiger vergeleken met een schoonheidsbehandeling.

Tijdens een huidverbeterende gezichtsbehandeling wordt jouw huidprobleem aangepakt. Heb je bijvoorbeeld last van fijne lijntjes, acné, pigmentvlekken, grove poriën, een vale, futloze of vermoeide huid of last van verslapping, dan heeft jouw huid een flinke oppepper nodig.

Onze huidverbeterende behandelingen zijn gericht op:

  • het versnellen van de celdeling, dat betekent vernieuwing van de opperhuid en minder dikke hoornlaag (opfrissen en minder kans op mee-eters)
  • prikkelen van bindweefselcellen; hiermee versterken we de lederhuid door stimulatie van de aanmaak van collageen (vergladden)
  • verbeteren van de doorbloeding; hierdoor gaat er meer zuurstof en voeding naar de cellen
  • verbeteren van de doorbloeding; hierdoor gaat er meer zuurstof en voeding naar de cellen
  • het onder controle krijgen van pigmentcellen en talgklieren, waardoor er minder oneffenheden opkomen en de huid egaliseert

Welke behandeling het beste bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, levensstijl, verwachtingen en natuurlijk de behoefte van de huid. Tijdens het intakegesprek bespreken wij welke behandeling het beste overeenkomt met jouw wensen en bespreken wij de mogelijkheden. Tijdens het behandeltraject evalueren wij of de voortgang naar wens verloopt. Zo niet, dan kan er eventueel worden overgestapt naar een andere intensiteit of een ander soort behandeling.

Venus Freeze

De Venus Freeze wordt aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie. Deze technologie maakt nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aan waardoor resultaten voor onder andere huidverstrakking, huidverjonging en bodycontouring op zowel korte als lange termijn veilig en pijnloos worden bereikt.

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en verbetert de verslapte huid, een slecht doorbloede huid en de verouderde huid. Rimpels en acné worden verminderd. Bindweefselmassage is een anti-ageing behandeling op een natuurlijke manier.

Dermaplaning

Dermaplaning is een manuele gezichtsbehandeling die wordt uitgevoerd met een, speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje, die overtollige huidschilfers, donsharen en onzuiverheden van de huid verwijderd. Dermaplaning zorgt direct voor een zachte en stralende huid en geeft de huid een natuurlijke glow!

Nano-dermabrasie

NANO-dermabrasie met de ENTERPEN™ polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct een mooi resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Micro-Meso therapie

Micro-Meso therapie is een huidverbeteringsbehandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet met een direct en duurzaam resultaat.

Micro-needling met de Dermapen

Micro-needling is een vorm van Collageen Inductie Therapie (CIT). Het is een methode waarbij met behulp van de Dermapen vibrerend microscopische kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor komen huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Monu PEEL+

De Monu PEEL+ is een diep exfoliërende behandeling op basis van melk en fruitzuren om de dode huidcellen, die ervoor zorgen dat de huid er dof uitziet, te verwijderen. De peeling stimuleert de celvernieuwing waardoor de huid weer helder, zuiver en zachter wordt.

Lira Clinical Peeling

Het Lira peeling assortiment bestaat uit verschillende soorten fruitzuur peelings die tot stand zijn gekomen door de samenwerking van ervaren medische professionals, chemisten en huidspecialisten.

Plasmalift

De Plasmalift is een liftende procedure zonder plastische chirurgie. Het verwijdert o.a. rimpels en verstrakt de huid. De plasmalift is veilig, geen littekenweefsel en een kort herstel!

Meer dan beauty

Onze huid-verbeterende
behandelingen

Onze huidverbeterende
behandelingen
Ms
More
Meer
dan
beauty