Zoek

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Lichaamsbehandelingen

Monu Skincare Bodyscrub en Bodywrap

Of het nu gaat om ontspannen, verzorgen of verstrakken, de lichaamsbehandelingen zorgen steeds voor een optimaal voelbaar behandelresultaat en zorgen ook nog eens voor een stralende, satijnzachte huid, een sensationeel gevoel én een goed humeur.

Monu Spa Exotic Hot Oil & Body Salt Scrub

De bodyscrub is een aromatische en versterkende lichaamspeeling die de dode huidcellen op een aangename manier verwijderd. Het gehele lichaam wordt masserend behandeld met een heerlijk geurende verwarmde olie die wordt gemengd met de bodyscrub waarbij je zelf de geuren kunt samenstellen. De peeling wordt afgesloten met een zalige hydraterende bodycrème en hand & nagelcrème.

Ervaar en geniet van de heerlijke geuren. De bodyscrub is ook heerlijk voor zowel voor en na de vakantie.

Wat is het resultaat?

Het ultieme en hemelse top-tot-teen lichaamsritueel om de stress van het dagelijkse leven te verlichten. Een lichaamsbehandeling die het gehele jaar door gehouden kan worden maar een absolute must om te ondergaan voor en na de zomervakantie omdat het zeer verkwikkend, stimulerend, liftend en ontgiftend werkt. De dode huidcellen worden verwijderd en de celgeneratie wordt gestimuleerd.

De behandeling start met een welkomstritueel waarna de verwarmde etherische olie op het gehele lichaam wordt aangebracht d.m.v. massagegrepen waarna het wordt behandeld met de bodybuffer. Hierna wordt het lichaam gewikkeld in de speciale folie en geniet u tijdens het inwerken van de producten van een gezichts- of hoofdhuidmassage. Hierna worden alle resten van de bodybuffer verwijderd met warme washandjes en als afsluiting wordt het gehele lichaam behandeld met een bodycrème om de huid te hydrateren. Een ware hemelse behandeling met een overdaad aan geuren.

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
Monu Body Salt Scrub (50 minuten)
€ 47,50
Monu Spa Body Wrap (60 minuten)
€ 65,00

Meer dan beauty

Lichaams- behandelingen

Lichaamsbehandelingen

Ms
More
Meer
dan
beauty