073 211 00 10

Bel ons gerust!

Onze behandelingen

Make-up en Visagie

Het doel van make-up/visagie is het mooier maken van het gezicht door middel van delen te accentueren en andere delen te camoufleren. Make-up is er in verschillende vormen en wordt altijd naar jouw wensen aangebracht. Een speciale gelegenheid? Wij verzorgen graag jouw make-up.

Ms More werkt met het schitterende merk Bellápierre Cosmetics. Dit is een 100% natuurlijke minerale make-up en biedt het beste en volledige gamma aan minerale make-up. De ingrediënten van onze minerale cosmetica spreken alle huidtypen en tonen aan, ze verbeteren jouw huid bij elk gebruik en zorgen elke keer weer voor een onberispelijke werking.

Laat je verrassen door dit exclusieve merk van superieure kwaliteit.

Dag/Naturel make-up

Dit is een neutrale make-up. Er wordt een lichte foundation aangebracht en afgewerkt met een lichte minerale poeder. De ogen worden opgemaakt met een lichte bijpassende oogschaduw en een mascara met eventueel een oogpotlood of eyeliner. Voor de lippen een neutrale kleur lipstick en/of gloss.

Avond/feest make-up

Dit is een wat zwaardere make-up. De kleuren van de oogschaduw en foundation worden net iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Voor de lippen wordt een wat meer sprekende kleur gebruikt. Alles kan wat intenser of het nou een subtiele avond is of juist een avond waar je gezien mag worden!

Bruids make-up

Voor dé grote dag in je leven wil je er graag extra mooi uitzien. Onze visagiste zorgt ervoor dat je op jouw trouwdag make-up draagt die bij je past en de hele dag goed blijft zitten. We maken ongeveer een maand van te voren een afspraak voor een proef make-up en zal er in goed overleg worden gekeken naar wat jij mooi vindt en wat bij jou past om je op jouw trouwdag te laten stralen! Het is mogelijk dat de make-up wordt afgestemd op jouw bruidsjapon, als je dat wenst en fijn vindt dan mag je daar uiteraard een foto van mee nemen.

Ms More maakt je met zorg trouwklaar!

Een trouwdag is een dag om nooit te vergeten en daarom wil je er op en top uitzien. Daarbij is de visagie heel belangrijk, maar er is meer! Goed in shape zijn en daarbij ook jouw huid niet te vergeten. Dat kan door een gezichtsbehandeling om jouw huid die extra boost te geven! Mooie nagels zijn ook een blikvanger, net als wimpers & wenkbrauwen. En natuurlijk niet te vergeten: verzorgde handen, want daar gaat tenslotte de trouwring omheen.

 

De producten van Bellápierre Cosmetics zijn in onze salon te koop.

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
Dag/Naturel make-up (30 minuten)
€ 30,00
Avond/feest make-up (45 minuten)
€ 42,50
Make-up advies & aanbrengen van make-up in de salon
(60 minuten)
€ 55,00
Bruids make-up in salon op de dag zelf (inclusief proefsessie)
€ 150,00
* Bruids make-up op locatie binnen ’s-Hertogenbosch op de dag zelf is op aanvraag (inclusief proefsessie in de salon) Buiten Den Bosch wordt voor de totale reisafstand een reiskostenvergoeding van € 0,30 per kilometer gehanteerd.
Onze behandelingen
Make-up en Visagie
Ms
More
Meer
dan
beauty