Search

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Onze behandelingen

Make-up en Visagie

Het doel van make-up/visagie is het mooier maken van het gezicht door middel van delen te accentueren en andere delen te camoufleren. Make-up is er in verschillende vormen en wordt altijd naar jouw wensen aangebracht. Een speciale gelegenheid? Wij verzorgen graag jouw make-up.

Ms More werkt met het schitterende merk Bellápierre Cosmetics. Dit is een 100% natuurlijke minerale make-up en biedt het beste en volledige gamma aan minerale make-up. De ingrediënten van onze minerale cosmetica spreken alle huidtypen en tonen aan, ze verbeteren jouw huid bij elk gebruik en zorgen elke keer weer voor een onberispelijke werking.

Laat je verrassen door dit exclusieve merk van superieure kwaliteit.

Dag/Naturel make-up

Dit is een neutrale make-up. Er wordt een lichte foundation aangebracht en afgewerkt met een lichte minerale poeder. De ogen worden opgemaakt met een lichte bijpassende oogschaduw en een mascara met eventueel een oogpotlood of eyeliner. Voor de lippen een neutrale kleur lipstick en/of gloss.

Avond/feest make-up

Dit is een wat zwaardere make-up. De kleuren van de oogschaduw en foundation worden net iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. Voor de lippen wordt een wat meer sprekende kleur gebruikt. Alles kan wat intenser of het nou een subtiele avond is of juist een avond waar je gezien mag worden!

 

De producten van Bellápierre Cosmetics zijn in onze salon te koop.

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
Dag/Naturel make-up (30 minuten)
€ 30,00
Avond/feest make-up (45 minuten)
€ 42,50
Make-up advies & aanbrengen van make-up in de salon
(60 minuten)
€ 55,00
Onze behandelingen
Make-up en Visagie
Ms
More
Meer
dan
beauty