Skip links

Onze ontspannende

Massages

Voetzonereflex Therapie

Wat is VoetreflexPlus? Het is een natuurgeneeswijze waarbij de behandeling is gericht op de totale mens, waarin lichaam, geest en emotie een eenheid vormen. Op de voet kan het hele lichaam weerspiegeld worden. Alle delen van het lichaam, zoals organen, klieren, gewrichten en spieren hebben hun eigen plek op de voeten. Dit noemt men de reflexzones.

Onze voeten maken contact met de aarde, we voelen die aanraking zodra we een stap zetten. Als dat contact niet meer zo goed voelt, wil dat meestal zeggen dat we teveel in ons hoofd zitten, wat nogal een veelvoorkomend iets is in onze vluchtige maatschappij. De ademhaling zit te hoog, we voelen ons gestrest, nemen te weinig rust, ontspannen gaat moeizaam, we slapen slecht met hoofdpijn als gevolg en mogelijk een burn-out. Dit alles bij elkaar, brengt ons uit balans. Voetreflex Therapie kan u helpen weer in balans te komen door middel van een therapeutische behandeling die gericht is op de oorzaak van de klacht. Via Voetreflexzone-therapie bereikt men de organen, weefsels, spieren en pezen. Door massage stimuleert men niet alleen de inwendige organen, het brengt tevens rust in het hoofd. De doorbloeding verbeterd en afvalstoffen worden zo beter afgevoerd. Aanraking is een belangrijk iets voor ons lichaam en heeft een helend effect op onze geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Laat je aanraken en voel hoe weldadig een VoetreflexPlus behandeling voor u kan zijn.

Voetreflex Plus kan ingezet worden bij een diversiteit aan klachten, een aantal voorbeelden hiervan zijn:
– Hoofdpijn
– Rugklachten
– Hormonale klachten
– Burn-out
– Spijsverteringsklachten
– Kinderen die moeite hebben met veranderingen

Bij een aanvullende verzekering wordt de voetreflex behandeling (geheel of gedeeltelijk) vergoed, zonder dat het van je eigen risico afgaat. Informeer hiervoor bij jouw verzekering of check uw polisvoorwaarden of die onder vergoedingen valt bij natuurgeneeskunde).

Wij starten de 1e behandeling altijd eerst met een kort intakegesprek.

 

Ontspanningsmassage

Een goede ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid. Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Tijdens de ontspanningsmassage wordt de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Gun u zelf een moment van rust en geniet van de geur van heerlijke etherische oliën.

  • Ontspanningsmassage 30 min.
  • Ontspanningsmassage 45 min.
  • Ontspanningsmassage 60 min.

Japanse gezichtsmassage

De Japanse KoBiDo gezichtsmassage, wat letterlijk “het pad van de schoonheid” betekent, is een eeuwenoude massage die zich door de jaren heen steeds verder heeft verfijnd.

De Japanse gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannende grepen, het stimuleren van de meridianen (energiebanen) en drukpunten. Naast ontspanning stimuleert deze massage de doorstroom van de levensenergie (Ki) door het werken op de meridianen en acupressuurpunten. Een goede doorstroming van de Ki energie brengt balans in lichaam en geest.

De massage bestaat uit een nek-, en gezichtsmassage, energetische drukpuntmassage, een lymfedrainage en hoofdhuidmassage en wordt uitgevoerd met een verwarmde olie. De massage wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Chi-Wit massage

Deze massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India. Er wordt gemasseerd met warme anti-stress olie waaraan een vleugje etherische olie wordt toegevoegd. Chi-Wit is een bijzondere energetische massage, waarbij het masseren van de wervelkolom centraal staat. Stress veroorzaakt spanning, pijn en moeheid, dat zich voornamelijk vastzet in de wervelkolom. In de wervelkolom komen zenuwen samen, die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Als de energie goed kan stromen door de wervelkolom, kunnen de organen goed samenwerken, zodat het zelfgenezend vermogen geactiveerd blijft. Ook op mentaal gebied heeft het een positief effect.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï. Deze massage helpt fysieke, emotionele en mentrale stress los te laten, het herstelt de vitaliteit, activeert het lymfesysteem en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen.

Tijdens de Lomi Lomi massage wordt het hele lichaam met mooie, lange en vloeiende bewegingen gemasseerd met de onderarmen waarbij er gebruik wordt gemaakt van een speciale verwarmde massagekaars. Door de bewegingen, die worden vergeleken met de golven van de Hawaiiaanse oceaan en watervallen, wordt de spanning langzaam in het lichaam “weggespoeld”.

De traditionele Hawaiiaanse Lomi Lomi massage draagt op een krachtige manier bij aan een goede gezondheid. Ervaar deze zachte en ritmische massage!

Hotstone massage

De hotstone massage is een geweldige intense en diepe warmtemassage met hot stones, oftewel hete stenen, die een weldaad zijn voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en botten en zorgt voor een betere doorbloeding. Het lymfesysteem wordt geactiveerd, waardoor een behandeling met warme stenen ontgiftend, pijnverlichtend en ontspannend werkt. Een bijkomend voordeel is dat ook de spieren soepeler worden door de warmte en hierdoor beter te masseren. Kortom de warmte stimuleert de chakra’s. Het gehele lichaam wordt met verwarmde olie steeds afwisselend gemasseerd met de hot stones en de handen. We sluiten de massage af met een gezichts-  of drukpunten/hoofdhuidmassage.

De hotstone massage is een oude, rituele massagevorm die zijn oorsprong vindt in vele culturen. Wij werken met basalt stenen die over het algemeen afkomstig zijn uit de zee of stromende rivieren in vulkanische gebieden. Ze zijn door invloed van stromend water en het schuren van zand glad gesleten. De stenen zijn niet machinaal getrommeld (getrommelde stenen verliezen nl. een deel van hun natuurlijke kracht en energie).

De hotstone massage is speciaal aan te raden bij acute en chronische spierproblemen, spier-, gewricht en of zenuwpijnen, rug-, nek en hoofdpijn, slechte doorbloeding, burn-out en algehele moeheid maar het is ook een pure verwennerij.

Sabaaydi kruidenstempel massage

De Sabaaydi kruidenstempelmassage is een bijzondere en unieke massage. De stempels met daarin 9 verschillende Thaise kruiden hebben een reinigend, ontstekingsremmend, verwarmend en kalmerend effect. Tijdens de massage werken we met een heerlijke geurende verwarmde olie.

De massage bestaat uit een ontspannend voetenbadje met kruiden, een rug- en schoudermassage met warme kruidenstempels, een heerlijke ontspannende oliemassage van de rug, spanning laten we wegvloeien met de gezichts- en hoofdhuidmassage met als afsluiter een warme oliemassage van de benen en voeten.

Wat doet de Sabaaydi kruidenstempelmassage met het lichaam? Het brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, fibromyalgie, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van de Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen. Een complete massage die uitwerking heeft op lichaam en geest.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Voetzonereflex massage therapie
€ 55,00
Ontspanningsmassage 30 min
€ 30,00
Ontspanningsmassage 45 min
€ 40,00
Ontspanningsmassage 60 min
€ 50,00
Japanse gezichtsmassage
€ 39,50
Chi-Wit massage
€ 52,50
Lomi Lomi massage
€ 52,50
Hotstone massage
€ 55,00
Sabaaydi kruidenstempelmassage
€ 60,00
Terug naar overzicht
Massage is not just just a luxury, it’s a way to a healthier and happier life

Massages

Ms More

Meer dan beauty

Contact