Zoek

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Huid verbeterende behandelingen

Micro-Meso therapie

Micro-Meso therapie is een huidverbeteringsbehandeling waardoor de huid er jeugdiger uitziet met een direct en duurzaam resultaat.

Wij werken met de lijn INNO-TDS van InnoAesthetics met 8 verschillende TDS-formules voor het gelaat die een complex van doelgerichte ingrediënten bevatten. Elk serum kent een andere werking en biedt unieke mogelijkheden op een zachte wijze en zonder bijwerkingen. Alle serums van INNO-TDS bevatten hyaluronzuur, zijn CE gecertificeerd, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn volledig puur en steriel.

Iedere formule van InnoAesthetics biedt unieke mogelijkheden. De huid wordt geactiveerd om te werken aan celvernieuwing, aanmaak van collageen, elastine, hyaluronzuur, stevigheid, hydratatie en volume. De ingebrachte bouwstoffen leggen een stevig fundament aan voor het succes van elke andere behandeling!

Met INNO-TDS (Transdermal Delivery System) is het mogelijk om actieve lichaamseigen werkstoffen snel, direct en zeer doelgericht in de huid af te geven waar behandeling nodig is en zo de cellen nieuw leven in te blazen. Met een micronaald, die veilig en altijd op dezelfde diepte in de huid komt, wordt een pure formule ingebracht met 500 Dalton (molecuulgrootte) en kan daarom makkelijk verder zijn weg vinden naar de cellenlaag waar het de cellen zal verbeteren en ondersteunen. Doordat de ingebrachte werkstoffen heel plaatselijk een liftend en/of opvullend effect geven is het resultaat direct zichtbaar en voelbaar. Micro meso therapie is ondanks het gebruik van kleine naaldjes geheel pijnloos, geeft geen bijwerkingen en heeft geen herstelperiode nodig. De toepassing is voor het gehele gezicht, inclusief de ogen, hals en decolleté.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de Micro-Meso behandeling in kuurverband te ondergaan.

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
Micro-Meso therapie per behandeling
€ 90,00
n kuurvorm voor 3 behandelingen
€ 240,00

huidverbeterende behandelingen

Micro-Meso therapie
Ms
More
Meer
dan
beauty