Zoek

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Huid verbeterende behandelingen

Monu PEEL+

De Monu PEEL+ is een diep exfoliërende behandeling op basis van melk en fruitzuren om de dode huidcellen, die ervoor zorgen dat de huid er dof uitziet, te verwijderen. De peeling stimuleert de celvernieuwing waardoor de huid weer helder, zuiver en zachter wordt.

De Monu PEEL+ behandeling biedt de volgende voordelen:

  • heldere en frisse huidteint
  • opheldering van huidskleur en huidtextuur
  • vermindering van ontstekingen en verstopte poriën
  • vermindering van pigmentvlekken
  • vermindering van de talgproductie
  • vermindering van zonneschade
  • vervagen van rimpels en fijne lijntjes
  • perfect voor een party of speciale gelegenheid

Waarom een peeling

Bij huidverjonging en huidverbetering is het essentieel dat de celdeling in de huid wordt gestimuleerd. Gedurende het ouder worden vertraagt de celdeling en dat leidt tot verminderende energie en spankracht in de huid, meer zichtbare lijntjes en een grovere, doffe en onregelmatige huidstructuur. De huid gaat zich ouder gedragen en dat wordt zichtbaar en voelbaar. Met een peeling bereik je juist dat je huid zich weer jong en energiek gaat gedragen. Een belangrijk voordeel is dat de huid veel meer profiteert van verzorgingsproducten zoals dag- en nachtcrèmes, serums en voedende en hydraterende maskers.

De behandeling

Na een dubbele reiniging van het gelaat en het ontvetten van de huid wordt de peelingvloeistof aangebracht. TIjdens de inwerktijd van de peeling kan er een lichte tinteling worden ervaren. Na de peeling wordt een hydraterend masker aangebracht waarna de handeling wordt afgesloten met een verzorgende crème met een SPF.

Na de behandeling

Vermijd make-up na de behandeling, het meest ideale is geen make-up de rest van de dag, maar zeker tot 2 uur na de behandeling. Vermijd zonnebank gezien dit zou kunnen leiden tot schade, inclusief zonnebrand, pigmentatie of sensiviteit. Vermijd epilatie van het gezicht, electrolyse, laser of IPL gedurende 3 tot 5 dagen na de behandeling. Breng meerdere keren per dag een goede SPF aan. Vermijd het gebruik van de sauna, stoomcabine, zwemmen en fitness 48 uren na de behandeling.

Kuurvorm

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om de Monu PEEL+ in kuurverband te volgen en om het behaalde resultaat te behouden regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen

Tarieven

BEHANDELING
PRIJS
Monu PEEL+ per behandeling
€ 70,00
In kuurvorm voor 3 behandelingen
€ 195,00

huidverbeterende behandelingen

Monu PEEL+

Ms
More
Meer
dan
beauty