Skip links

Gezichtsbehandelingen

Monu Skincare

Ms More werkt met het professionele merk Monu Skincare, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en schoonheid en tevens een onvergetelijke geursensatie. Dit huidverzorgingsmerk biedt u de meest natuurlijke manier om uw huid te verzorgen door het gebruik van etherische oliën. Geniet van deze unieke formules, gebaseerd op de specifieke eigenschappen van pure, natuurlijke ingrediënten van plantextracten. De essences die hieruit voortkomen hebben allen een doeltreffende, verzorgende werking in de diepere huidlagen. De etherische oliën bieden een werkzaamheid die het exclusieve gevoel van welbehagen versterkt en voelen zeer aangenaam op de huid.

Monu Experience

De ideale gezichtsbehandeling om kennis te maken met de producten van Monu Skincare. De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, huidanalyse, dubbele oppervlaktereiniging, dieptereiniging, masker, hand- en armmassage en verzorgende afsluiting.

Monu Purifying

Een verfrissende behandeling met de nadruk op het reinigen, toniferen en exfoliëren van de huid. De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker en verzorgende afsluiting.

Monu Purifying Xtra

De Purifying behandeling met als extra het behandelen van de wenkbrauwen.
De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, epileren of harsen van de wenkbrauwen en verzorgende afsluiting.

Monu Complete

Een uitgebreide gezichtsbehandeling waarin alle facetten aan bod komen.
De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, huidanalyse, intensieve oppervlakte- en dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren of harsen van de wenkbrauwen, masker waarbij je tijdens het inwerken geniet van een nek-, schouder en decolleté massage, waarna we het masker tijdens de gezichtsmassage in masseren en verzorgende afsluiting.

Monu Beauty & Balance

Laat u meevoeren in luxe en weldaad tijdens deze heerlijke ontspannende en stimulerende behandeling met meerdere massages. De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, huidanalyse, drukpuntmassage en hoofdhuidmassage, oppervlaktereiniging met luxueuze balm, dieptereiniging, massage van gezicht,- schouders, nek en decolleté, ampul, masker en verzorgende afsluiting.

Tarieven

Behandeling
Prijs
Monu Experience
€ 32,50
Monu Purifying
€ 37,50
Monu Purifying Xtra
€ 42,50
Monu Complete
€ 49,50
Monu Beauty & Balance
€ 59,50
Terug naar overzicht
Gezichtsbehandelingen

Monu Skincare

Ms More

Meer dan beauty

Contact