Skip links

Permanente Make-up

Permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Met een ultradunne naald wordt er pigmentatievloeistof in de huid aangebracht voor een langdurig resultaat.

De naam zegt het eigenlijk al, maar permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en zorgt ervoor dat je er te allen tijde verzorgd uit ziet. Zelfs tijdens sporten, in de sauna of als je gaat zwemmen.

Ook voor mensen die door omstandigheden (zoals ziekte) geen wenkbrauwen meer hebben, kan dit een ware aanvulling zijn om je weer mooi en zelfverzekerd te voelen.

 

Wenkbrauwen

Altijd al mooi gevormde wenkbrauwen willen hebben? Dan is dit echt iets voor jou! Allereerst kijken we samen welk kleurpigment het best bij jou past. Vervolgens bepalen we welke vorm van de wenkbrauw voor jou het meest optimaal is en tekenen we dit uit. Pas wanneer jij tevreden bent gaan we over tot het permanent aanbrengen van jouw perfecte wenkbrauwen.

Powder/Ombre techniek
Wij maken gebruik van de populaire powder/ombre techniek. Hierbij wordt gewerkt met een schaduwtechniek, wat zorgt voor een mooi verloop van licht naar donker. Het resultaat is strakke wenkbrauwen, maar met een zachte poederachtige look.

In eerste instantie is de kleur nog een stuk donkerder, maar gedurende de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. Na ongeveer zes weken kom je terug voor een nabehandeling, deze zit inbegrepen in de totaalprijs.

Wanneer de wenkbrauwen helemaal genezen zijn, hebben deze een subtiele en natuurlijke look. Geen gedoe meer met wenkbrauwpotlood dus, want jouw wenkbrauwen zitten vanaf nu altijd perfect! Na ongeveer 1,5 jaar kom je terug voor een touch-up zodat je nog langer kunt genieten van het resultaat.

 

Touch-up

Bij een “Touch-up” werken we bestaande permanente make-up bij. In principe is hier één sessie voor nodig. Hiervoor moet nog wel voldoende (oude) permanente make-up in de huid aanwezig zijn. Prijzen zijn per behandeling, afhankelijk van de behandelduur en gelden alleen voor klanten waarvan de behandeling maximaal 18 maanden geleden is uitgevoerd door Ms. More. Prijzen zijn vanaf prijzen.

Afspraak maken

Tarieven

Afspraak maken
Behandeling
Prijs
Informatie consult 15 min
Gratis
Ombre Powderbrows inclusief nabehandeling
€ 395,00
Behandeling
Prijs
Ombre Powder brows Touch Up binnen 1 jaar
€ 150,00
Ombre Powder brows Touch Up binnen 1,5 jaar
€ 175,00
Ombre Powder brows Touch Up binnen 2 jaar
€ 250,00
Terug naar overzicht
Make-up

Permanente make-up

Ms More

Meer dan beauty

Contact