073 211 00 10

Bel ons gerust!

Permanente Make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Met een ultradunne naald wordt er pigmentatievloeistof in de huid aangebracht voor een langdurig resultaat.

De naam zegt het eigenlijk al, maar permanente make-up blijft altijd op zijn plaats en zorgt ervoor dat je er te allen tijde verzorgd uit ziet. Zelfs tijdens sporten, in de sauna of als je gaat zwemmen.

Ook voor mensen die door omstandigheden (zoals ziekte) geen wenkbrauwen meer hebben, kan dit een ware aanvulling zijn om je weer mooi en zelfverzekerd te voelen.

Wenkbrauwen

Altijd al mooi gevormde wenkbrauwen willen hebben? Dan is dit echt iets voor jou! Allereerst kijken we samen welk kleurpigment het best bij jou past. Vervolgens bepalen we welke vorm van de wenkbrauw voor jou het meest optimaal is en tekenen we dit uit. Pas wanneer jij tevreden bent gaan we over tot het permanent aanbrengen van jouw perfecte wenkbrauwen.

Powder/Ombre techniek
Wij maken gebruik van de populaire powder/ombre techniek. Hierbij wordt gewerkt met een schaduwtechniek, wat zorgt voor een mooi verloop van licht naar donker. Het resultaat is strakke wenkbrauwen, maar met een zachte poederachtige look.

In eerste instantie is de kleur nog een stuk donkerder, maar gedurende de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. Na ongeveer zes weken kom je terug voor een nabehandeling, deze zit inbegrepen in de totaalprijs.

Wanneer de wenkbrauwen helemaal genezen zijn, hebben deze een subtiele en natuurlijke look. Geen gedoe meer met wenkbrauwpotlood dus, want jouw wenkbrauwen zitten vanaf nu altijd perfect! Na ongeveer 1,5 jaar kom je terug voor een touch-up zodat je nog langer kunt genieten van het resultaat.

Lippigmentatie

Bij lippigmenatie worden de lippen gepigmenteerd doormiddel van een ultra dunnen naald en pigment.
Het is een behandeling waarbij we je lippen frisser optisch voller en meer symmetrisch kunnen laten lijken.
Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen en na bijvoorbeeld veelvoudig toepassen van filters of het uitbreken van een koortslip/Herpesvirus kunnen de lijnen minder zichtbaar worden.
De behandeling is geschikt voor elke lip vorm voor een zacht en natuurlijk effect.
Het resultaat van de behandeling gaat ongeveer 3 jaar mee en de behandeling bestaat uit 2 sessies.

Technieken

Waarom zijn de resultaten van Lippigmentatie nu natuurlijker dan vroeger?
Vroeger werd een een liplijn getatoeëerd. Vaak werd deze te diep in de huid geplaatst waardoor het na een lange tijd kon verkleuren. Ook werden de lippen te veel omlijnd.
Met de allernieuwste technieken zijn de resultaten van lippigmentatie erg natuurlijk. Zo worden de lippen niet veel omlijnd en proberen we vaak de eigen contouren van de lippen aan te houden. Tegenwoordig worden de lippen volledig gepigmenteerd met een zachte kleur. Dit geeft een natuurlijk effect. Het lijkt alsof de lippen mooi doorbloed zijn.

Touch-up

Bij een “Touch-up” werken we bestaande permanente make-up bij. In principe is hier één sessie voor nodig. Hiervoor moet nog wel voldoende (oude) permanente make-up in de huid aanwezig zijn. Prijzen zijn per behandeling, afhankelijk van de behandelduur en gelden alleen voor klanten waarvan de behandeling maximaal 18 maanden geleden is uitgevoerd door Ms. More. Prijzen zijn vanaf prijzen.

Tarieven

Make-up

Permanente make-up

Ms
More
Meer
dan
beauty