Zoek

073 211 00 10

Bel ons gerust!

Onze behandelingen

Waxen

De behandeling

De wax wordt met een spatel aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak verwijderd te worden. De wax blijft aan de haarschacht, echter niet aan de huid kleven. Deze haren worden vervolgens vanaf de wortel verwijderd samen met de wax. Het kan wel 3 tot 6 weken duren voordat de haartjes terugkomen. Na het waxen wordt de huid verzorgd met een hydraterende en verzorgende crème rijk aan kamille en aloë Vera, wat de roodheid tegengaat en de eventuele ontstane lichte irritatie verzacht. De haartjes die terugkomen voelen zacht aan, je huid voelt zacht, schoon en fris. De eerste 4 weken hoef je jezelf niet te ontharen. Uiteraard wordt er gewerkt met de meest professionele en exclusieve producten. Speciaal voor de gevoelige huid wordt er een op basis van honing ontwikkelde beeswax gebruikt. De wax is zowel geschikt voor dames als voor heren.

Wat is het resultaat?

Na de eerste behandeling blijven de haren ongeveer 3 tot 6 weken weg, afhankelijk van de persoonlijke haargroeisnelheid. In de meeste gevallen is de haargroei in de eerste tot tweede week niet eens meer voelbaar. De haren die terugkomen zijn echter wel een stuk zachter en voelen dus een stuk minder hard aan dan andere methodes. Hoe vaker je harst, hoe langer het op een gegeven moment gaat duren tot de haren terugkomen.

Voor een effectieve wax-behandeling mag je jezelf vanaf 2 weken voor de behandeling niet meer ontharen. De haren zijn gemakkelijker te verwijderen als ze wat langer zijn; minimaal 0,5 centimeter.

Als je heerlijk haarloos, fris en schoon op vakantie wil, is een afspraak 2 of 3 dagen voordat je op vakantie gaat perfect! Je geeft de haarzakjes dan even de gelegenheid weer bij te komen alvorens je in je zwemkleding glijdt.

Weet je dat warmte de haargroei stimuleert? Daarom groeit haar sneller in de zomer dan in de winter. Door regelmatig te waxen zal de tijd tussen 2 waxbehandelingen op den duur langer worden en zal zorgen voor een verminderde haargroei.

Tarieven waxen vrouwen

BEHANDELING
PRIJS
Bovenlip of kin of kaaklijn
€ 10,00
Bovenlip en kin
€ 17,50
Bovenlip en kaaklijn
€ 17,50
Bovenlip, kin en kaaklijnn
€ 25,00
Hele gezicht
€ 30,00

Onze behandelingen

Waxen

Ms
More
Meer
dan
beauty